Koncertno. 2011.

Bilo je zares pestro koncertno leto. Ko je številka dosegla 50 sem jih nehala šteti. In bilo jih je še veliko več. Na mnogih koncertih niti fotaprata nisme imela s sabo, in teh nekaj deset objavljenih fotk je le tistih nekaj izbranih. Naredila sem jih na stotine. In na vseh koncertih sem presenetljivo uživala! In če bi morala izbrati najljubšega letošnjega leta? Hmmm ... to je vedno težka in nehvaležna naloga. A vsekakor sem zelo uživala na Plan B, Gentlemanu, Joke, Kawasaki in koncertu Tomaža Pengova februarja, Burn Baby Burn Tour in Mulatu Astatke marca, Manu Chau, Kataleni in bluzerju Bobu Margolinu aprila, Terrafolk in dekadentnih Tokyo Decadance maja in kopici koncertov v poletnih mesecih. Naj spomnim le na Arrested Development, Flogging Molly, The Walkmen, Vasko Atanasovski Trio, pa The Toasters, The National in Jimmy Cliff koncertu julija, Interpolih avgusta in avgustovskih koncertih na Trnfestu, The Wombats in Editors ter Bob Dylan Projektu septembra, Moveknowledgement oktobra, Us 3 koncertu novembra in mini koncertih decembra. A to je le nekaj tistih, ki mi trenutno padejo na pamet, mnogo je tudi tistih mini prijaznih koncertov, ki jih na žalost nimam na fotografijah, a so mi s svojo glasbo narisali nasmeh na obraz. Bilo je lepo koncertno leto, ko je nastalo veliko lepih fotk. Tokrat objavljam večinoma portrete glasbenikov.















































It was truly diverse concert year 2011. When the number of concerts i've visited reached number 50, I stopped counting. I had opportunity to visit different kinds of concerts and although I made more than hundreds of photos, I've chosen only few of them. And which was my favourite concert? Well, I could not actually say. However, I was enjoying Plan B, Gentleman, Joke, Kawasaki, Tomaž Pengov in February, Burn Baby Burn Tour and Mulatu Astatke in March, Manu Chau, Katalena and Bob Margolin in April, Terrafolk and Tokyo Decadance in May, Arrested Development, Flogging Molly, The Walkmen, Vasko Atanasovski Trio, The Toasters, The National and Jimmy Cliff in July, Interpol in August, The Wombats, Editors and Bob Dylan Project in September, Moveknowledgement in October, Us 3 in November and many small concerts in December. But these are just few of them ...
However, It was a good year! It was also a year of good photos and I wish 2012 it is going to be as good as 2011 (if that's even possible!).

mankica

3 komentarji:

Aljaz' pravi ...

Mankica .. tvoje fotke me NAVDUŠUJEJO!

P.S.: Kdo so tisti z masko pande čez glavo?

lp, A

mankica pravi ...

Aljaž, hvalaaaaa :) Vesela sem, da kdo sploh spremlja moje delo na tem blogu ;) Tiste pande so pa The Wombats, ki so igrali v Križankah lani.

Goro pravi ...

Mankica, super fotke!! Pozno sicer :S, a vseeno ... iskreno! :)
Zakon!